Rezervacija

Upit

Objekt

Datum dolaska

Noći

 

 

Otkaži rezervaciju

COVID 19 INFO

02.03.2021.

Mjere u kampovima koje su na snazi zbog COVID 19 

Osnovna pravilo - socijalno distanciranje od barem 1,5 metra. To se pravilo primjenjuje u svim zonama kampa, od bazena i plaže do trgovina i restorana. Također, u svim zatvorenim prostorima limitiran je maksimalan broj ljudi da se ne bi stvarale nepotrebne gužve.

Dezinfekcijska sredstva trebaju biti na raspolaganju na ulazima u zajedničke prostore dok će na istima biti istaknute i informacije o higijenskim procedurama. Nošenje maski u zajedničkim prostorima nije obavezno, ali je preporučeno.

Čekanje za prijavu na recepciji biti će smanjeno na minimum. U slučaju da se pokaže potreba, gostima će na raspolaganju (na zahtjev) biti rukavice, maske za lice i termometar.

Preporuka je da gosti koriste beskontaktne načine plaćanja te da se check-out unaprijed najavi, da bi proces odjave iz kampa prošao što brže i jednostavnije.

Sanitarni čvorovi se moraju dezinficirati barem svaka dva sata, a po potrebi i češće. Predlaže se korištenje privatnih i obiteljskih kupaonica gdje god je to moguće.

U restoranima stolovi moraju biti prazni (bez tanjura, čaša, pribora za jelo) do odlaska gostiju, a gosti u grupi ili obitelji smiju sjediti za istim stolom dok udaljenost od ostalih stolova mora iznositi barem 1,5 metra. Nakon odlaska gostiju, stol će se, zajedno sa priborom (jelovnik, sol, papar, ulje i sl.), dezinficirati. Barovi su otvoreni, ali i u njima vrijede pravila poput razmaka među stolovima te zabrane služenja zajedničkih grickalica.


KORONAVIRUS COVID-19 PITANJA I ODGOVORI

https://croatia.hr/hr-HR/koronavirus-covid-19-pitanja-i-odgovori


Novosti

Događanja

Croatia
  • Hrvatska turistička zajednica
  • Kvarner
  • Punat